Meteen naar de inhoud

Ervaringen

De lessen bij Irène zijn erg prettig, persoonlijk en aangepast op mijn (zakelijke) wensen. In redelijk korte tijd een aardige basis kunnen opbouwen, waardoor ik nu in staat ben enigszins zelfstandig in het Frans te communiceren. Na de zomervakantie ben ik zeer zeker van plan verder te gaan met de lessen bij Taalstudio Klomp.
René B.
Cursist
Bij mevrouw Klomp lessen gevolgd in voorbereiding voor het DELF A2 examen. De nadruk in de lessen lag vooral op het praten. Mevrouw Klomp is erg betrokken en steekt veel tijd in het uitzoeken van het juiste lesmateriaal. Als de motivatie nalaat weet ze het enthousiasme terug te brengen. Mede door de ondersteuning van mevrouw Klomp en de zeer efficiënte lessen mocht het resultaat van het examen er zeker zijn. Merci beaucoup !!!
Wesley G.
Cursist
Ik heb mijn Frans punt teruggekregen en ik heb een 8,6 gehaald! Super bedankt voor de lessen want zonder uw hulp was het me niet gelukt! Ik heb er erg veel van geleerd!
Mirte W.
Leerling
Mevrouw Klomp is een open, vriendelijke en betrokken vrouw die heel veel kennis en passie voor haar vak heeft. Ze geeft met veel persoonlijke aandacht Franse les in haar huiselijke omgeving met een fijne persoonlijke sfeer wat snel vertrouwd aanvoelt. Na de les ga je met een voldaan gevoel naar huis. Ik ben echt zeer tevreden. Een aanrader voor mensen die Frans willen leren spreken en schrijven.
John K.
Cursist
Ik volg nu ruim twee jaar Frans lessen bij Irène Klomp. De lessen worden gegeven bij haar thuis. De lessen zijn vooral gericht op het spreken. Irène probeert steeds aan te sluiten bij de actualiteit of bij wat mijn belangstelling heeft. Er is voldoende ruimte voor eigen inbreng. Ik ervaar de lessen als plezierig.
Marlène W.
Cursist
Gedreven en vakkundig docent. In een kleine groep weet Irène ervoor te zorgen dat je inzicht krijgt in de Franse taal, dat je inzicht krijg in de grammatica èn dat je je vrij voelt om de Franse taal te spreken. Goed adres voor het leren van de Franse taal!
Ellen S.
Cursist