Ervaringen

De lessen bij Irène zijn erg prettig, persoonlijk en aangepast op mijn (zakelijke) wensen. In redelijk korte tijd een aardige basis kunnen opbouwen, waardoor ik nu in staat ben enigszins zelfstandig in het Frans te communiceren. Na de zomervakantie ben ik zeer zeker van plan verder te gaan met de lessen bij Taalstudio Klomp.
René B.
Cursist
Ik heb mijn Frans punt teruggekregen en ik heb een 8,6 gehaald! Super bedankt voor de lessen want zonder uw hulp was het me niet gelukt! Ik heb er erg veel van geleerd!
Mirte W.
Leerling
Mevrouw Klomp is een open, vriendelijke en betrokken vrouw die heel veel kennis en passie voor haar vak heeft. Ze geeft met veel persoonlijke aandacht Franse les in haar huiselijke omgeving met een fijne persoonlijke sfeer wat snel vertrouwd aanvoelt. Na de les ga je met een voldaan gevoel naar huis. Ik ben echt zeer tevreden. Een aanrader voor mensen die Frans willen leren spreken en schrijven.
John K.
Cursist
Ik volg nu ruim twee jaar Frans lessen bij Irène Klomp. De lessen worden gegeven bij haar thuis. De lessen zijn vooral gericht op het spreken. Irène probeert steeds aan te sluiten bij de actualiteit of bij wat mijn belangstelling heeft. Er is voldoende ruimte voor eigen inbreng. Ik ervaar de lessen als plezierig.
Marlène W.
Cursist
Hierbij wil ik Irène aanbevelen als docente. Haar lessen waren leerzaam en werden gegeven in een gezellige open sfeer. Ik ben altijd met plezier naar de les gegaan. Na 1 jaar bij haar Franse les gevolgd te hebben had ik mijn doel bereikt. Dat was mijn vroegere Frans ophalen zodat ik mij in Frankrijk verstaanbaar kon maken Mede danzij Irene is dat uitstekend gelukt zoals ik op vakantie in Frankrijk heb mogen constateren.
Math G.
Cursist
Gedreven en vakkundig docent. In een kleine groep weet Irène ervoor te zorgen dat je inzicht krijgt in de Franse taal, dat je inzicht krijg in de grammatica èn dat je je vrij voelt om de Franse taal te spreken. Goed adres voor het leren van de Franse taal!
Ellen S.
Cursist

Contact