Meteen naar de inhoud

Groepslessen

Franse les voor beginners

In deze cursus leert u om een eenvoudig Frans gesprek te voeren. Het boek Voyages 1, dat op0leidt tot niveau A1 van het ER. (Europees Referentiekader), wordt als basis lesmateriaal gebruikt. Aangevuld door realistische dialogen, kennis van Franse gewoontes en aandacht voor de actualiteit en cultuur.

Franse les voor (half)gevorderden

In deze cursus leert u uw basiskennis van de Franse taal verder te ontwikkelen. Het boek Voyages 2, dat opleidt tot niveau A2 van het ERK (Europees Referentiekader), en Voyages 3 voor niveau B1 van het ERK wordt als basis lesmateriaal gebruikt, aangevuld door realistische dialogen, kennis van Franse gewoontes en aandacht voor actualiteit en cultuur.

Conversatieles

Aan de hand van tekst-, audio- en videofragmenten wordt gewerkt aan het vergroten van de woordenschat en aan de verbetering van uw luister – en spreekvaardigheid in een ongedwongen sfeer. Daarnaast staan uw eigen ervaringen en interesses steeds centraal.

De focus ligt in deze lessen op het spreken, het zelf formuleren van zinnen, de interactie en het uitbreiden van de woordenschat.