Franse bijles scholieren

Als het minder goed gaat op school dan kunnen extra bijlessen Frans en / of examentraining uitkomst bieden. In de klas is het meestal niet mogelijk om rustig één op één hulp te bieden aan een leerling. Met bijles kan dat wel.

Deze bijlessen zijn gericht op het wegwerken van achterstanden, begeleiding bij het maken en leren van de actuele stof en voorbereiding op toetsen en examens, dan wel examentraining. Soms zijn een aantal bijlessen al voldoende om een leerling weer op weg te helpen. Ik geef ze dan dat steuntje in de rug. Samen komen we een heel stuk verder. Andere keren zal het nodig zijn om voor langere tijd structurele ondersteuning te bieden om de achterstand weg te werken en de leerling te motiveren om weer goede punten te halen.

        Individuele les : € 25,00 per uur

De tarieven zijn exclusief studiemateriaal en gelden bij vooruitbetaling van de pakketprijs.

Individuele les voor volwassenen

Als docent Frans heb ik ruime ervaring in het geven van individuele lessen Frans aan volwassenen.
De inhoud van de Franse lessen, de tijden, de locatie, de frequentie en het tempo zijn in overleg. Samen wordt de invulling van de lessen bepaald. We spreken van tevoren af waar de focus / accent van de lessen op moet liggen, op spreken en luisteren of liever op lezen en schrijven?

Prijs: € 30,00 per uur

De tarieven zijn exclusief studiemateriaal en gelden bij vooruitbetaling van de pakketprijs.